Trustpilot

Dé hydratatieboost voor elk huidtype

Dé hydratatieboost voor elk huidtype

Kan jouw huid na de zomer ook wel een hydratatieboost gebruiken? Dan is hyaluronzuur precies wat je nodig hebt. Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam van nature voorkomt, maar helaas verminderd dit naar mate we ouder worden. “Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht aan de cellen te binden. Hierdoor wordt de huid als het ware wat ‘geplumpt’ en worden de fijne lijntjes en rimpels glad gestreken. DMAE is een onderdeel van het vitamine B-complex en komt van nature voor in het lichaam. Het is bewezen effectief in het liften en verstevigen van de huid doordat het de levensduur van de cellen verlengt en de elastine beschermt.” Aldus skin expert Maaike Nanninga.

Het heeft de volgende benefits:
✓  Extreme dorstlesser voor de huidcellen
✓  Werkt herstellend
✓  Het vernieuwt de huidcellen
✓  Het vertraagt de huidveroudering


Deze active is in principe geschikt voor ieder huidtype, maar in het bijzonder voor de vochtarme, droge huid met beginnende lijntjes en rimpels. Meng iedere ochtend en/of avond 3 tot 4 druppels met de Edelweiss cream of breng 5-6 druppels puur aan op de huid voor een extra hydratatie boost.

Je shopt ‘m hier.

We’re happy to help!

Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze customer service, onze skin experts helpen je graag verder.

1 reactie

  • Carla -

    Ik gebruik je Meso cocktail elke dag – ik ben er heel erg blij mee. Het heeft mijn nachtcreme net een extra boost.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *