Trustpilot

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Of heb je niet helemaal gevonden waar je naar zocht? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op of misschien vindt je het antwoord in de veelgestelde vragen hieronder.

Een vehicle is een 100% vegan product. Deze kun je op zichzelf staand gebruiken. En je kunt ze verrijken met een active om echt gericht een skin goal te bereiken of een skin concern aan te pakken. Wij hebben een cream en een cleanser op basis van edelweiss

Ja, PRESCRIPTION heeft HYPER-PERSONALIZED FACIALS. Dit zijn gezichtsbehandelingen die compleet op maat worden gemaakt. Zo kunnen we iedere skin concern behandelen en alle skin goals bereiken.

Ja, dat kan. Maar het is wel een vereiste dat er geen sterke werkstoffen in je cleanser of cream zit. In een cleanser kan wel eens een acid als glycolzuur of salycilzuur toegevoegd zijn. En in de cream kan retinol zitten (dit staat altijd wel voor op de pot of tube). Dat is teveel voor je huid, aangezien onze actives ook een sterke werking hebben. En als je cream en cleanser plant-based zijn is het helemaal goed!

Jazeker, onze cleanser is vegan en plant-based, dus deze kun je ook goed gebruiken om je make-up te verwijderen. Wil je graag dat ie je huid diep reinigt? Dan kun je 'm mixen met glycolic acid10%, mandelic acid20% of salicylic acid2% + azelaic acid7%

Eigenlijk alles, behalve de retinol palmitate 3.7%. Ook adviseren we je om de glycolic acid 10% en de salicylic acid2% + azelaic acid7% achterwege te laten tijdens zwangerschap. Waarom? Omdat deze werkstoffen je huid echt goed exfolieert en je, tijdens je zwangerschap, eerder pigment aanmaakt..

Ja, dat kan. Maar het is echt noodzakelijk dat je een SPF gebruikt overdag. Een SPF30 zou voldoende zijn. ☀️

Vaak wordt hetzelfde pakket opnieuw besteld. Dus je kunt jouw skin concern-pakket gewoon opnieuw bestellen. Je kunt ook een subscription afsluiten voor 6 maanden (geeft je, naast gemak, ook 20% voordeel😀) Maar heb je het idee dat je huid wat anders nodig heeft? Dan raden we je aan om de quiz opnieuw te doen.

Wil je echt je skin concern aanpakken? Dan raden we je aan om het hele pakket aan te schaffen. Maar je kunt echt prima starten met 1 of 2 actives. Of 1 active in in combinatie met een vegan cleanser of vegan cream. Op de pagina's van alle actives kun je precies lezen wat ze doen en hoe ze te gebruiken.

Jazeker! Er zijn ook professional acitves en vehicles van prescription voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Deze zijn nog hoger gedosseerd en komen in een super handige professional start box. Je kun je de hyper-personalized facial bieden aan al je cliënten. Hier bekijk je de start box www.prescription-professional.nl

Heb je een vraag?
We helpen je graag!