Trustpilot

Prescription's Iconic Duo's

Prescription's Iconic Duo's

Geïnspireerd door Thelma & Louise, Ben & Jerry, Romeo & Juliet, Venus & Serena (en vele andere) introduceert Prescription Dynamic Skin Duo's. Een super krachtig duo, perfect op elkaar afgestemd en 100% gefocust op resultaat.  

Ons concept is zo samengesteld dat je in principe alle vegan vehicles kan mixen met de actives, afhankelijk van welke skin concerns je wil behandelen. Zelf hebben wij natuurlijk na al die jaren ook wel een paar top combi’s ontdekt waar we jullie graag wat meer over vertellen.

REFRESHED skin duo
Dit duo is perfect om je huid te reinigen en te activeren. De vegan vehicle cleanser bevat Edelweiss. De Edelweiss heeft een wetenschappelijk aangetoonde sterk herstellende werking op de huid barrière. De vegan vehicle cleanser is ph neutraal en zo samengesteld dat deze goed mixt met de Glycolic acid. Deze glycolic acid is een AHA, die activeert. Het glycolzuur kan in de huid wat dieper doordringen en vanuit daar werken op de activatie en stimulatie van de cel vernieuwing. Je huid wordt hierdoor gladder, egaler en stralend!

Super intensive CLEANING
Dit duo biedt je huid een zeer intensieve reiniging. De vegan vehicle cleanser bevat Edelweiss. De Edelweiss heeft een wetenschappelijk aangetoonde sterk herstellende werking op de huid barrière. De vegan vehicle cleanser is ph neutraal en zo samengesteld dat deze goed mixt met de Salicylic acid – Azalaic acid. De salicylic acid is een BHA, wat wil zeggen dat deze oplosbaar is in vet / talg. Deze combi is dus bij uitstek geschikt voor huiden met een hoge talgproductie, verstoppingen en ontstekingen. Het salicylzuur lost het overtollige talg in de poriën op, en werkt daarnaast ontstekingsremmend. Wij hebben ook nog Azalaic toegevoegd aan de active om naast de werking van de salicylic acid nog wat meer te boosten. De Azalaic werkt ook kalmerend en remt de bacteriegroei ter voorkoming van nieuwe ontstekingen.

 

Super skin PROTECTION
Dit powerteam biedt optimale bescherming tegen de zon. De niacinamide biedt de huid oa bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Breng 3-4 druppels niacinamide aan op een schone huid. Breng over de niacinamide onze Shield Cream aan. Dit is een SPF met een fysische filter, wat wil zeggen dat het de UV stralen weerkaatst. Deze combi heeft dus een mooie dubbele werking. De basis wordt gevormd door de niacinamide – deze trekt de huid in en gaat daar actief aan het werk, daar overheen komt de shield cream die een beschermingslaag over de huid legt om de UV stralen niet de huid in te laten dringen.

Duo INCA INCHI OIL & RETINOL palmitate 3,7%
Dit is voor ons echt een klassieker qua combi. De retinol palmitate is een echte topper als het aankomt op activeren en cel vernieuwen. Hierdoor is het een hele mooie active om in te zetten op het verminderen van lijntjes en rimpels, verbeteren van de structuur van de huid, maar ook bij acne. De retinol is heel effectief en doeltreffend maar trekt snel in de huid. Om de huid toch wat extra comfort te geven tijdens het gebruik van de retinol adviseren wij onze Inca inchi oil aan te brengen na de retinol. Deze olie voedt intensief, herstelt en kalmeert de huid. Tips voor gebruik; De retinol palmitate gebruik je altijd in de avond, en deze dien je op te bouwen! Start met 2 avonden in de week 4 druppels aanbrengen. Heb je een gevoelige huid? Mix dan de druppels retinol door de inca inchi oil en breng als 1 geheel aan op het gezicht.

 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *