Trustpilot
MEET THE FOUNDERS

Esther Meijer- Litjens & Stephanie Litjens

Esther & Stephanie zijn een van de meest ondernemende zussen van Nederland en wonnen verschillende nationale prijzen voor hun inspirerende bedrijven.

In 2005 hebben ze SOAP Treatment Store opgericht die inmiddels een ware cultstatus heeft. Het was het eerste nieuwe soort beauty store/salon concept in Nederland. Midden in de stad, lange openingstijden, een geweldig interieur, hoogopgeleide schoonheidsspecialisten, de nieuwste schoonheidsproducten én geweldige koffie & thee. Het werd al snel de place-to-be. SOAP Treatment Store blijft transformeren en innoveren op zoek naar de beste behandelingen en service. SOAP Treatment Store biedt facials, massages, brows, manicure, pedicure en waxing en is gevestigd in Amsterdam. Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Haarlem

Doctors at Soap

COSMETIC CLINICS AND SKIN THERAPY

In 2013 hebben zij Doctors at Soap opgericht, de eerste toegankelijke cosmetische kliniek van Nederland.
Doctors at Soap heeft nu 7 klinieken en is de snelst groeiende cosmetische kliniek van Nederland. Doctors at Soap biedt injectables, medische peelings, laserbehandelingen en ooglidcorrecties. Doctors at Soap staat bekend om haar unieke No TRACE FACE®-filosofie: "the best injectable is undetactable.” Je ziet nooit dat je naar een cosmetisch arts bent geweest alleen frisser, jonger en meer uitgerust
Prescription

Next level skin improvement voor beauty pro’s

Prescription werd in 2020 gelanceerd als antwoord op de meest gestelde vraag van gasten van Soap Treatment Store en Doctors at Soap:
“Er zijn zoveel beauty producten en ik heb echt geen idee welke voor mij geschikt zijn? Kunt u mij daarover adviseren?”
En natuurlijk kunnen we dat. We bieden gratis skin consults aan en je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak.
Maar hoe zit het met mensen die niet in de buurt wonen? Of mensen die midden in de nacht hun advies willen? Of mensen die niet in Nederland wonen? Voor hen hebben we Prescription ontwikkeld.
Esther: “Het is mijn missie dat iedereen een gezonde huid heeft door precies de juiste actieve ingrediënten te gebruiken en de beste salonbehandelingen te ondergaan. Een gezonde huid straalt en is een ware boost voor het zelfvertrouwen.”
Stephanie: "Dit is het moment dat beautybedrijven moeten veranderen: geen loze marketingbeloften meer, maar eerlijke en pure producten die echt werken, een huidprobleem oplossen en de huid gezond houden."

Ervaringen met onze producten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten te delen en jullie te informeren. Deel jouw ervaring en stuur een mail naar hello@prescription-beauty.com

152

Sales points

320

Prescription professionals

16 K

Fans on social media