Trustpilot
Next level

Huidverbetering voor iedereen

We geloven niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Met prescription krijgt iedereen direct en online een gepersonaliseerd huidadvies. Hoe werkt dat? Doe de unieke smart beauty quiz en je ontvangt direct een personalized prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van science based actives en vehicles, die je kunt mixen & matchen zodat je zelf je professional skin improvement creëert.
Start smart beauty quiz

Wat is een active?

Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid + azalaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20% en meso cocktail. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid. Wil je weten welke mix & match voor jou geschikt is? Doe de smart beauty quiz….of shop de actives direct.


Ga naar de shop

Meet Aida...your smart skin expert

Hello, I am Aida, your smart skin expert. Alle jarenlange kennis en ervaring van soap treatment store en doctors at soap is opgeslagen in mijn geheugen. Ik weet alles van huidverbetering, ingrediënten, doseringen, skin concerns, actives, werkstoffen en nog veel veel meer…. Ik sta altijd voor je klaar om je een persoonlijk voorschrift te geven welke ingrediënten jij nodig hebt, zodat jij ook die ideale huid krijgt. Wil je ook een personalized prescription? En wil je weten welke actives ik je voorschrijf en hoe deze te gebruiken? Ik nodig je graag uit om de smart beauty quiz met mij te doen.
Start smart beauty quiz

Ervaringen met onze producten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten te delen en jullie te informeren. Deel jouw ervaring en stuur een mail naar hello@prescription-beauty.com

152

Sales points

320

Prescription professionals

16 K

Fans on social media