Trustpilot
 
Heb je een specifiek skin concern? Of weet je niet welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Met de Prescription Skin Scan krijg je binnen drie minuten een persoonlijk advies in je inbox. Op basis van een selfie en een paar korte vragen krijg je een compleet beeld van je huidconditie en een voorschrift voor een op-maat-gemaakte Prescription skin care routine.
 
Doe de skin scanDit gepersonaliseerde advies geeft aan welke actieve, hooggedoseerde ingrediënten (denk aan hyaluronzuur, retinol of glycolzuur) het beste zullen werken om jouw skin goal te bereiken.

Waarom de skin scan doen?

✔️ Doe gratis de quiz met of zonder skin scan in 3 minuten
✔️ Ontvang direct jouw persoonlijke voorschrift & recept.
✔️ Ontvang je persoonlijke korting.
✔️ Start met jouw skin routine.
✔️ Bereik jouw skin goal in 6 weken.
✔️ Ontvang na 6 weken een gratis check-up.

  
Waarom is dit de beste skin scan?
Stel je voor dat niet 1 specialist maar wel 10 huidtherapeuten, 25 cosmetisch artsen en 150 schoonheidsspecialisten jou een persoonlijk huidadvies geven. Dat kan! Je hebt alleen een telefoon of laptop nodig. We hebben namelijk alle kennis van onze experts samengebracht in de skin scan, zodat je 100% eerlijk skin care advies krijgt wat jouw huid op dit moment nodig heeft.

Wat maakt deze skin scan nog meer uniek?
Na zes weken volgt een uitnodiging om de Skin Scan opnieuw te doen. Rond die tijd zul je de eerste voordelen van een nieuwe skin routine kunnen zien en voelen! De follow-up selfie checkt precies hoe je huid er op dat moment aan toe is. Soms kan een kleine aanpassing in je routine namelijk veel benefits bieden. Naast een digitaal advies, kun je bij de specialisten van Soap Treatment Store en huidtherapeuten van Doctors at Soap in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven altijd terecht voor behandelingen als aanvulling op je Prescription at home. 

Waar te koop?

Prescription is online verkrijgbaar en bij ruim 150 premium beauty-instituten in Nederland en België.