Trustpilot

Niacinamide: het essentiële ingrediënt voor je skin care routine

Niacinamide: het essentiële ingrediënt voor je skin care routine

Een stralende, gezonde huid is iets waar velen van ons naar streven. Gelukkig is er een krachtig ingrediënt dat je kan helpen om je skin goals te bereiken - niacinamide! En niet zomaar een niacinamide, maar de niacinamide van Prescription, die het perfecte percentage van 7% bevat om als een echte alleskunner te dienen. In deze blog zullen we de voordelen van niacinamide bespreken en waarom het een onmisbaar onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine zou moeten zijn.

Prescription: De perfecte keuze voor niacinamide

Waarom is Prescription de ideale keuze als het om niacinamide gaat? Het antwoord zit hem in het juiste percentage. Te veel niacinamide kan potentieel huidirritatie veroorzaken, terwijl te weinig niet de gewenste resultaten oplevert. Prescription heeft exact de juiste balans gevonden met een percentage van 7%. Hierdoor is deze niacinamide zeer effectief en toch mild voor alle huidtypes.

Hoe gebruik je niacinamide in je skin care routine:

  • Reinig je huid grondig: Begin altijd met een schone basis. Gebruik bij voorkeur de plant-based Edelweiss Cleanser van Prescription.
  • Breng niacinamide aan
  • Hydrateer en bescherm: Breng vervolgens je gebruikelijke moisturizer of de Edelweiss cream van Prescription aan en een zonbescherming (SPF50 drops) om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.


Het toevoegen van niacinamide aan je huidverzorgingsroutine kan een wereld van verschil maken voor je huid. Of je nu last hebt van huidproblemen of gewoon wilt investeren in een gezonde, stralende huid, niacinamide is de sleutel tot succes. Kies voor de
niacinamide 7% van Prescription voor gegarandeerde kwaliteit en zichtbare resultaten. Je huid zal je dankbaar zijn!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *